30 Aralık 2017

HASTANENİN FİZİKİ YAPISI VE TANITIMI

Erdemli Devlet Hastanesi 1984 yılındaMersin – Silifke karayolu üzerinde 50 yataklı olarak hizmete açılmıştır. Dahasonra 120 yatak kapasitesi ile hizmet vermiştir.

09 Nisan 2012 tarihinde hizmete girenyeni binasında 8 blok, 23,940 metre kare kapalı alan olmak üzere toplam 25.075metre kare alanda 159 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Yeni hastanebinamızda Sağlık Bakanlığının yayınlamış olduğu Sağlıkta Performans ve Kalite Yönergesieklerinden olan Hizmet Kalite Standartları doğrultusunda, yasal mevzuatlar çerçevesinde,çağın gerektirdiği teknolojiyi kullanarak sürekli kendini yenileyen, hizmetalan ve hizmet veren memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlayançalışanlarımızla hizmet vermekteyiz.

Hastanemizde 12’si suit, 64’ü çiftkişilik olmak üzere toplam 76 hasta odası bulunmaktadır. Hastanemiz poliklinikkatlarında poliklinik hizmeti ve kan alma hizmetleri verilmektedir.

Engelli hastalarımız için; poliklinikgirişinden başlayarak danışma, engelli kayıt ve hastanemiz kabartmalıharitasına kadar takip izleri bulunmaktadır. Ayrıca asansörlerimizde sesliuyarı sistemi, Braille alfabeli tuş takımı, tutunma barları ile engellihastalarımıza hizmet vermekteyiz. Hastanemiz bahçesinde engelli otoparkı veengellilerin hastanemize ulaşmasını sağlayan rampalarımız mevcuttur.

Hastanemizde hizmet içi  eğitimler ve etkinliklerde kullanılmak üzere126 koltuklu konferans salonumuz bulunmaktadır