Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından 31 Mart 2018 Cumartesi günü düzenlenen “Sağlıklı Yaşam İçin Doğa Yürüyüşü” etkinliği kapsamında doktorlar ve hastane çalışanları bir araya gelerek stres attı.
03 Nisan 2018

Doğa yürüyüşünün önemine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş yapmaya karar verdiklerini açıklayan Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Erman EKER İlimizin güzel doğal alanlarından Silifke’nin 30 km kuzeyindeki Uzuncaburç mevkiinde zorlu ve tarihle iç içe bir parkuru 2  saatte tamamlayan çalışan sağlık personeli fire vermeden tamamladıkları yürüyüşü oyunlarla kutladılar.

Hastane çalışanlarının doğa yürüyüşü Uzuncaburç Mahallesinde Muhtarların organizasyonunda sıkma ve börekle yapılan kahvaltıyla başladı. Ardından yaklaşık 7 kilometrelik tarihi ören yerlerinde zorlu bir parkurda yürüyen gruba yapılan ikramlar sonrası, birlikte fotoğraf çektirip samimi sohbet etme şansı bulan personelin yorgunluk atması, moral bulması ve doğa yürüyüşlerinin sağlık açısından önemine dikkat çeken Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Erman EKER “vatandaşımıza daha içten ve samimi bir şekilde hizmet vermek istiyoruz. Hastalara gösterilecek ilginin en üst düzeye taşınması için bu tr etkinliklerin  önemine dikkat çekmek amacıyla bu tür etkinlikler yaparak personelin motive olmasını ve moral bulmasını hedefliyoruz.” dedi.

doga yuruyusu1.jpg