T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Erdemli Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Erdemli Devlet Hastanesi

Umutların Bittiği Yerde Palyatif Başlar

Güncelleme Tarihi: 07/05/2019

Umutların bittiği yerde palyatif başlar.
  Son dönem kanser hastaları, kanser ağrıları, nörolojik ve beslenme sıkıntısı çeken hastalar, bası yaraları olan hastalar, kısacası bakım hastalarımız için hastanemizde 19 yataklı palyatif servisimiz hizmet vermektedir. sorumlu doktorumuz tarafından bu hastaların takibi, sertifikalı bakım hemşirelerimiz tarafından da hastalarımızın bakımı yapılmaktadır. Ayrıca hafta içi her gün fizyoterapist, haftada iki gün psikolog, haftada iki gün sosyal hizmet uzmanı, ve Cuma günleri de müftülüğümüzün görevlendirdiği din görevlimiz tarafından hasta ve hasta yakınlarımıza maddi ve manevi destek sağlanmaktadır.
“Hastaların yaşamlarına yıllar katmak değil, yıllarına yaşam katmak için palyatif bakım”
Tüm bakım hastalarımızı bekliyoruz.

IMG_E5709.JPG