BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER HAFTASI
11 Ocak 2019

Engelli olmak hiç kimsenin kendi tercihiyle seçtiği bir durum olmadığı gibi her sağlam bireyin potansiyel bir engelli adayı olduğu da unutulmamalıdır. Tüm engelli vatandaşlarımız gibi görme engelli vatandaşlarımızın da yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara sahip çıkarak sorunlarına ortak olmak insani bir görevdir. Bunu yaparken engelli vatandaşlarımızın tehlikelerden korunarak, başkasına muhtaç olmadan, özgürce diledikleri hayatı yaşamalarını sağlamanın yanı sıra topluma faydalı, üretken ve bağımsız bireyler haline gelmeleri de sağlanmalıdır. Hastanemiz idaresince bugün BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER  haftası olması dolayısıyla hastanemizde çalışmakta olan görme engelli arkadaşlarımızı ziyaret ettik.

IMG_E4914.JPG

IMG_E4916.JPG